Уред за контрола на пристап ОЦ500 Анвиз

Уред за контрола на пристап ОЦ500 Анвиз
Шифра на артикл: Уред за контрола на пристап ОЦ500 Анвиз
Достапност: 100
Цена: мкд 10,500.01
Без данок: мкд 8,898.31
Количина:     - ИЛИ -  

Уред за контрола на пристап OC500,  идеален зa брза и лесна евиденција на почитувањето наработно време.

Уредот е опремен со мрежен RJ45 port и USB излез за предавање на податоците за понатамошна обработка. Дизајниран да ги задоволи потребите на мали претпријатија со само неколку вработени исто како и на големи претпријатија со 20.000 вработени. Контролорот за пристап го евиндентира секое влегување на вработените или овластените лица со поминување на електронска картичка единствена за секое лице, и на која картичка по потреба може да бидат отпечатени и личните податоци на корисникот.

OC500 има вграден моќен микропроцесор поддржан од софтвер способен да генерира база на податоци во која ги сместува сите евидентирани записи. Базата е компатибилна и читлива за многу секојдневно употребувани апликации и оперативни системи, како на пример Microsoft acces, C++, Visual basic, .Net и сл. Податоците можат да бида директно превземени преку мрежниот приклучок или индиректно користејки УСБ меморија или кабел.

Големиот LCD екран е лесен за читање и го прикажува моменталното време,  и името/презимето на вработениот кој пристапил .Уредот нема потреба постојано  да биде поврзан со компјутерот во кој ќе се дообработуваат податоците, има сопствена меморија која памти до 200.000 трансакции, а има и сопствена батерија,  така што не доага до прекин на работењето при пркинување на мрежниот напон.

 

 

Пишете преглед

Име:


Ваши прегледи: Забелешка: HTML не е преведен!

Поени: Лошо           Добро

Вметнете ја шифрата во прозорчето подолу:Powered By OpenCart
Анфил групација © 2021