ДВР карти за вградување во компјутер

ДВР картичките се вградуваат во компјутерска конфигурација и поддржани од адекватен софтвер целосно овозможуваат надзор со одреден број приклучени камери, програмирано снимање со истите, и оддалечен надзор преку интернет или мрежно поврзување на друг компјутер

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
СДВР КАРТА - 404А - 4 канална
SDVR-404A - 4 channel video/1 channel audio/Total 30FPS/ MPEG-4 /One PC support 4 cards/English S..
мкд 1,199.10 мкд 650.00
Без данок: мкд 619.05
СДВР КАРТА - 9808 - 8 канална
SDVR-9808 - 8 channel Video/1 channel Audio/H.264/Philips 7130 chipset/200 FPS/one PC support up t..
мкд 7,500.00 мкд 4,990.00
Без данок: мкд 4,752.38
СДВР КАРТА - УВ-6808 - 8 канална
SDVR-UV-6808 Adopt TechWell 6802 chip, Video Inputs:1-8 Channels optinal, Video Inputs: 1- 8Chann..
мкд 5,600.00 мкд 3,500.00
Без данок: мкд 3,333.33
СДВР КАРТА - УВ-7004 - 4 канална
SDVR-UV-7004 Adopt Philips 9bit ADC 7130 decode chipset, Video Input: 1 - 4 Ch , Audio input :1 c..
мкд 1,550.00 мкд 800.00
Без данок: мкд 761.90
СДВР КАРТА -УВ-6805 - 4 канална
SDVR-UV-6805 1 - 4 CH Video Input per card, 60f/s(NTSC), 50f/s(PAL), Mpeg-4/H.164 compression, TW..
мкд 2,100.00 мкд 1,350.00
Без данок: мкд 1,285.71
СДВР КАРТА 1604 - 16 канална
SDVR 1604 16 channel video/Total 120FPS/1 channel Audio/ MPEG-4/One PC support 2 cards to be 32 ch..
мкд 7,500.00 мкд 5,250.00
Без данок: мкд 5,000.00
СДВР КАРТА ГВ250Д - 4 канална
..
мкд 2,550.00 мкд 1,650.00
Без данок: мкд 1,571.43
СДВР КАРТА НА УСБ - 4 канална
4 channels video input in one card, the maximum display/recording rate is 25 fps under PAL format, ..
мкд 2,349.99 мкд 1,300.00
Без данок: мкд 1,238.10
СДВР КАРТА УВ-104 - 4 канална
SDVR - 0UV-104 Video Inputs: 4 Channels, Audio Inputs: 1 Channel, Display Rate: 30fps(NTSC), 25fp..
мкд 1,200.00 мкд 650.00
Без данок: мкд 619.05
СДВР КАРТА УВ-104Б 4 канална
SDVR-UV-104B Video Inputs: 4 Channels, Audio Inputs: 1 Channel, Display Rate: 30fps(NTSC), 25fps(..
мкд 1,299.99 мкд 650.00
Без данок: мкд 619.05
СДВР КАРТА УВ-108 - 8 канална
SDVR-UV-108 Video Inputs: 8 Channels, Audio Inputs: 1 from sound card, Display Rate: 240fps(NTSC)..
мкд 5,100.00 мкд 3,250.00
Без данок: мкд 3,095.24
СДВР КАРТА УВ-2116 - 16 канална
SDVR- UV-2116 Video Inputs: 16 Channels, Audio Inputs: 4 Channels, Display Rate: 240fps(NTSC), 20..
мкд 5,250.00 мкд 3,650.01
Без данок: мкд 3,476.20
СДВР КАРТА УВ-6832 - 32 канална
SDVR-UV-6832 1-32 CH Video Input per card, 17-32CH Video Input (Optional), 480f/s(NTSC) , 400f/s(..
мкд 9,950.00 мкд 7,990.00
Без данок: мкд 7,609.52
СДВР КАРТА УВ-7016 - 16 канална
UV-7016 Adopt Philips 9bit ADC 7130 decode chipset, Video Input: 1 - 16 Ch , Audio input :1 ch(fro..
мкд 5,499.99 мкд 4,800.00
Без данок: мкд 4,571.43
Powered By OpenCart
Анфил групација © 2021