Кабли и алати разни видови

Кабли и алати разни видови

Разни видови кабли, категоризирани или некатегоризирани.

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
Kabel PACH 10m
Мрежен Кабел (УТП) Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 249.99
Без данок: мкд 211.86
Kabel PACH 3m
Мрежен кабел (УТП) Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 180.00
Без данок: мкд 152.54
Kabel PACH 5m
Мрежен кабел (УТП) Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 199.42
Без данок: мкд 169.00
Konektor Straf za Antena
Конектор Штраф за Антена Увозник: Анфил Комјутери ..
мкд 20.00
Без данок: мкд 16.95
Naponski Konektor
Напонски Конектор Увозник: Анфил Компјутери ..
мкд 50.00
Без данок: мкд 42.37
Кабел FTP CAT5  1м
Кабел ФТП КАТ5 Увоник Анфил Компјутери ..
мкд 28.00
Без данок: мкд 28.00
Кабел PACH 1м
Мрежен кабел (УТП) Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 119.18
Без данок: мкд 101.00
Кабел PACH 2м
Мрежен кабел (УТП) Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 149.86
Без данок: мкд 127.00
Кабел UTP CAT5  1м
Кабел УТП КАТ5 (Stell inside, copper cover)   Увоник Анфил Компјутери ..
мкд 15.00
Без данок: мкд 15.00
КЛЕШТА 4P/6P/8P со нож за  кабел
КЛЕШТА 4P/6P/8P со нож за кабел Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 450.00
Без данок: мкд 450.00
КЛЕШТА P2-45
КЛЕШТА P2-45 Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 300.00
Без данок: мкд 300.00
КЛЕШТА БНЦ КРИМ
КЛЕШТА КЛАМП ЗА БНЦ КОНЕКТОРИ Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 900.00
Без данок: мкд 900.00
Конектор за телефонски кабел
Конектор за телефонски кабел Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 8.47
Без данок: мкд 8.47
Нож за кабел
Нож за кабел Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 100.01
Без данок: мкд 84.75
Продолжен кабел со заштита
Продолжен кабел со заштита Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 349.28
Без данок: мкд 296.00
Powered By OpenCart
Анфил групација © 2023