Компјутерски кабли

Компјутерски кабли

во оваа категорија се сместени разни видови кабли и адаптери кои се користат пр склопување на компјутерски системи

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
ADSL Spliter
АДСЛ Сплитер Увозник: Анфил Компјутери ..
мкд 249.99
Без данок: мкд 211.86
CASE POWER 1TO2
CASE POWER 1TO2 Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 50.01
Без данок: мкд 42.38
DB9F/DB9M BC
Кабел ДБ9 Ж / ДБ9 М Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 150.00
Без данок: мкд 127.12
DVI/DVI (24+1)
Кабел ДВИ/ДВИ (24+1) Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 296.61
Без данок: мкд 296.61
IDE 133
IDE 133 ROUND Увозник Анфил Компутери ..
мкд 111.81
Без данок: мкд 94.75
IDE 33
IDE 33 Увозник Анфил Компутери ..
мкд 111.81
Без данок: мкд 94.75
IEEE1 394 4M/4M
IEEE1 394 4M/4M (Firewire) Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 150.00
Без данок: мкд 127.12
IEEE1 394 6M/4M
IEEE1 394 6M/4M (Firewire) Увозник АНфил Компјутери ..
мкд 150.00
Без данок: мкд 127.12
IEEE1 394 6M/6M
IEEE1 394 6M/6M (Firewire ) Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 150.00
Без данок: мкд 127.12
NOTEBOOK POWER 2PIN
Два писнки напонски кабел за лап топ, принтер и др. Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 100.01
Без данок: мкд 84.75
NOTEBOOK POWER 3PIN
Три пински напонски кабел за лап топ Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 150.00
Без данок: мкд 127.12
POWER CORD EU TYPE  1.5m
Напонски кабел Европски стандард Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 150.00
Без данок: мкд 127.12
POWER CORD for  monitor(ext)
Напонски кабел за монитор ..
мкд 150.00
Без данок: мкд 127.12
SATA DATA
Кабел САТА ДАТА Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 50.00
Без данок: мкд 42.37
SATA POWER
SATA POWER  Увозник Анфил Компјутери ..
мкд 49.56
Без данок: мкд 42.00
Powered By OpenCart
Анфил групација © 2023