Сервис

Сервис

Сервисирање хардверски и софтверски проблеми на вашите персонални или лаптоп компјутери, таблети. Евтино, брзо, стручно...

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
Инсталација на ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ
Форматирање и инсталирање оперативен систем Windows (лиценцирање на софтверот не е вклучено во серви..
мкд 500.00
Без данок: мкд 423.73
Сервисирање на компјутери - враќање оштетени и избришани податоци
Податоците од вашиот компјутер се некогаш повредни од самиот компјутер, но може да се случи одненаде..
Чистење на хардвер (прашина и контакти)
Се чисти насобраната прашина од вентилаторите за ладење и од целиот систем со компримиран ваздух и с..
мкд 354.00
Без данок: мкд 300.00
Powered By OpenCart
Анфил групација © 2023