Софтвер

Софтверот е душата на секоја компјутерска машина

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
Linux -Ubuntu
БЕСПЛАТНО превземете од http://www.ubuntu.com/download/desktop Бесплатен оперативен систем, ..
Базирано врз 1 прегледи.
Микрософт Windows 8
Лиценцирана верзија на Windows 8 profesionall. ..
мкд 8,400.00
Без данок: мкд 8,000.00
Офис 13
Лиценциран Microsoft Office 2013. ..
мкд 33,600.00
Без данок: мкд 32,000.00
Powered By OpenCart
Анфил групација © 2023