ПЕЧАТЕЊЕ и ПРОМОТИВНИ РЕКЛАМНИ ПАКЕТИ

Изготвени пакет понуди на изработени рекламни материјали, промотивни артикли и корпоративни ситни подароци, избалансирани за потребите на  помали потрошувачи

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
Светлечка реклама во форма на круг
Светлечка реклама во форма на круг со висококвалитетна рамка од алуминиум, дијаметар 40 cm,  не..
мкд 4,012.00
Без данок: мкд 3,400.00
Светлечка реклама во форма на правоаголник
Светлечка реклама во форма на правоаголник со висококвалитетна рамка од алуминиум,со димензии 70*50,..
мкд 4,135.90
Без данок: мкд 3,505.00
Статична двострана светлечка реклама
Статична двострана светлечка реклама со висококвалитетна рамка од алуминиум,со димензии 30*150,..
мкд 5,428.00
Без данок: мкд 4,600.00
Сублимацискa подлога за маус 22*18цм
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатирано со сублимација подлог..
мкд 220.00
Без данок: мкд 186.44
Сублимацискa подлога за маус 49*38цм
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатирано со сублимација подлог..
мкд 800.00
Без данок: мкд 677.97
Сублимацискa подлога за маус срце
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатирано со сублимација подлог..
мкд 250.00
Без данок: мкд 211.86
Сублимациска перница
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатирано со сублимација перниц..
мкд 400.00
Без данок: мкд 338.98
Сублимациска чаша - магична
Печатење во висока резулуција на сублимациска чаша. Бојата на чашата е црна или црвена и принтот не ..
мкд 400.00
Без данок: мкд 338.98
Сублимациска чаша бела
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатирана со сублимација чаша ..
мкд 248.08
Без данок: мкд 210.24
Сублимациска чинија
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатирана со сублимација чинија..
мкд 400.00
Без данок: мкд 338.98
Сублимациска чинија
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатирана со сублимација чинија..
мкд 450.00
Без данок: мкд 381.36
Сублимациски камен 13*23цм
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатиран со сублимација ук..
мкд 350.00
Без данок: мкд 296.61
Сублимациски камен 16*16цм
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатиран со сублимација ук..
мкд 300.00
Без данок: мкд 254.24
Сублимациски камен 18*27цм
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатиран со сублимација ук..
мкд 450.00
Без данок: мкд 381.36
Сублимациски термос 400мл
Вашата омилена слика, слоган, лого на фирма испечатено на специјално коатирано со сублимација термос..
мкд 350.00
Без данок: мкд 296.61
Powered By OpenCart
Анфил групација © 2023