Информации за испорака

Порачаната стока се подига од просториите на Анфил групацијата. 

Во случај стоката да треба да се испорача преку некоја од експрес-курирските служби, ги превземаме сите мерки за правилно означување на стоката како кршлива, осетлива и сл., и не прифаќаме никаква одговорност во врска со состојбата на стоката при прием на местото на испорака.

Информации за порачаната стока ќе добиете контактирајќи го нашето одговорно лице!

Powered By OpenCart
Анфил групација © 2023