Услови и правила

Услови и правила за соработка:

Правото за зачленување во клубот пријатели на Анфил групацијата е индивидуално и безусловно, исто како и прекинување на членството, и најважно -целосно бесплатно.

    За своите пријатели, Анфил групацијата има спремено многу поволности во однос на цените, награди кои се доделуваат причински (јубилеи, родендени... ) или по случаен избор, можност да се собираат поени со кои можете да купувате наши артикли. Нашите пријатели секогаш ќе бидат известени пред сите други доколку се подготвува наградна игра, распродажба или промоција.

   Член во клубот на Анфил групацијата може да биде секој, а членството е сосема бесплатно и не е условено со купување или сл. 

   Нашите членови / пријатели се поделени во неколку групи, и може да преоѓаат од една група во друга зависно од нивната активност или награда, а нивото на групата го одредува и нивото на привилегиите кои ќе ги уживаат како наши пријатели.

   Со логирање/пријавување на корисничкото име, припадниците на различни групи добиваат и различни понуди и цени, кои ќе ги добијат доколку саканите артикли ги порачаат преку ONLINE порачка, или на лице место во нашите продажни места со покажување на членска книшка која им се издава на нивно барање и е бесплатна.

Ваш искрен пријател, 

  АНФИЛ

Powered By OpenCart
Анфил групација © 2023