Програм за соработка

Анфил групација Програмот за соработка е базиран на заедничка добра воља и овозможува нашите членови да заработат Праќајќи еден или повеќе линкови кон нивните веб страни рекламирајки го Анфил групација или некој производ од него. Секоја продажба остварена од овие линкови носи заработка за сопственикот на страната . Во моментов, заработката по реализирана продажба преку ваков линк е 5%.

За повеќе информации, погледнете го одделот ЧПП или условите за заедничка заработка & .

Powered By OpenCart
Анфил групација © 2024